Skip to content

Kledingmaker Zoetermeer

Kleding moet altijd goed zitten. Soms is het te lang, dan weer te kort. Soms is uw favoriete jasje stuk en vindt u het echt zonde om het al weg te gooien. In deze gevallen kunt u dus altijd rekenen op de diensten van ons als kledingmaker in Zoetermeer. Vraagt u zich af wat de specialisten van Golden Tailor Sevi voor u kunnen betekenen? U bent van harte welkom in onze zaak! Daarnaast kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen als u benieuwd bent naar onze dienstverlening. We vertellen u graag wat we voor u kunnen betekenen!

Als kledingmaker in Zoetermeer maken we uw kleding op maat

Kleding zit slechts zelden meteen perfect. Of u moet het in eerste instantie al op maat laten maken. Gelukkig kunnen de specialisten van Golden Tailor Sevi u helpen als uw kleding net niet helemaal goed zit. Zo kunt u hier terecht voor het stylen van uw kleding, maar net zo gemakkelijk voor het verlengen van kleding, ook als de kleding van suède of van leder gemaakt is. Moet er nieuwe voering in een jasje gezet worden? Ook dan kunnen we u als kledingmaker in Zoetermeer uitstekend van dienst zijn. U kunt dus voor allerlei verschillende diensten bij ons aankloppen. 

Golden tailor Sevi

Niet alleen voor kleding kunt u bij ons terecht

Dat we u als kledingmaker in Zoetermeer breed van dienst kunnen zijn, merkt u ook aan dat u hier terechtkunt met bijvoorbeeld hoezen en tenten, gordijnen en stoelhoezen. Hetzelfde geldt voor bankkussen die gemaakt moeten worden. Daarnaast staan we bekend als expert op het gebied van bank- en stoel stoffering, boottenten en schoenen. Want u kunt ook uw schoenen prima in Zoetermeer laten repareren. Ze zullen er naderhand weer als nieuw uitzien en weer prima lopen. U kunt met uw schoenen dus bij ons terecht, maar ook als u op zoek bent naar kledingreparatie in Zoetermeer

Ook voor het grondig reinigen van kleding en gordijnen

Ook als u kleding wilt laten stomen of uw gordijnen of tafellinnen eens goed wilt laten reinigen, is het goed om een bezoek te brengen aan onze zaak. Wij hebben namelijk ook een stomerij in Zoetermeer. Behalve om de zeer uitgebreide service staat Golden Tailor Sevi eveneens bekend om de leuke kortingen en interessante acties die we regelmatig aanbieden. En om alle genoemde redenen is het meer dan verstandig om voor de gespecialiseerde kledingmaker in Zoetermeer te kiezen! Kom gerust bij ons langs met uw kledingstukken!