Skip to content

Kledingreparatie Zoetermeer

Zoekt u een specialist in kledingreparatie in Zoetermeer? Dan staat Golden Tailor Sevi voor u klaar. Als specialist in kledingreparatie in Zoetermeer zijn we van alle markten thuis. We bieden namelijk niet alleen kledingreparatie aan, maar hebben bijvoorbeeld ook een uitstekende stomerij. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag bij het repareren van uw kleding.
Golden Trailor Service

De specialist in kledingreparatie in Zoetermeer

De specialist in kledingreparatie in Zoetermeer kan iedereen op veel verschillende vlakken van dienst zijn. Daarnaast hebben we bij Golden Tailor Sevi regelmatig leuke acties en aantrekkelijke kortingen. Zo kunt u bij Golden Tailor Sevi terecht voor het stijlen en inkorten van kleding, maar kunt u er ook aankloppen voor het verlengen van allerlei kledingstukken. Bent u op zoek naar een nieuwe voering voor in uw kleding, dan kunt u ook met een gerust hart aankloppen Golden Tailor Sevi. Het inkorten van de mouwen? Ook dat is iets wat onze specialisten voor u kunnen doen!

Voor meer dan alleen kleding

Golden Tailor Sevi is er overigens voor meer dan alleen kleding. Zo kunt u er ook prima terecht met uw hoezen en tenten en al eveneens met gordijnen. Ook als u iets veranderd wilt hebben aan bijvoorbeeld stoelhoezen kunt u er altijd terecht. Datzelfde geldt voor bijvoorbeeld bankkussens, bank- en stoel stoffering en boottenten. Ook als er een reparatie aan uw schoenen noodzakelijk is, kunt u maar beter een bezoek brengen aan Golden Tailor Sevi. Ook dan kunnen onze specialisten u namelijk uitstekend van dienst zijn.

Als u uw kleding graag eens goed gereinigd wilt hebben!

Ook als u uw kleding op een goede wijze wilt laten reinigen, kunt u in onze stomerij in Zoetermeer terecht. Want ook het stomen is een van onze specialiteiten. Heeft u een vlek in uw kleding of moet uw kleding echt eens grondig gereinigd worden? Ook dan kunt u naar Zoetermeer gaan. Is het niet voor de beste service en de meeste expertise, dan is het wel om de aantrekkelijke prijzen en de aanbiedingen die u regelmatig bij ons vindt. En zo zijn er meer dan voldoende redenen om eens een bezoek te brengen aan onze kledingmaker in  Zoetermeer. Bent u benieuwd of wij u kunnen helpen? Loop dan gerust bij ons naar binnen of neem contact met ons op. Wij vertellen u graag wat we voor u kunnen betekenen.