Skip to content

Stomerij Zoetermeer

Soms heeft u een vlek in uw kleding die zich door de wasmachine niet laat reinigen. Wanneer dit het geval is, kunt u prima een bezoek brengen aan onze stomerij in Zoetermeer. Ook wanneer uw kledingstukken geen vlekken bevatten, maar simpelweg eens grondig gereinigd moeten worden, kunt u bij ons terecht. In de stomerij in Zoetermeer kunt u behalve uw kleding ook bijvoorbeeld uw gordijnen laten reinigen. Bent u benieuwd of wij u kunnen helpen? Loop dan gerust bij ons naar binnen of neem contact met ons op.

Golden Trailor Service

Uw kleding ziet er als nieuw uit na een bezoek aan de stomerij in Zoetermeer

Als stomerij in Zoetermeer hebben we alles in huis om kleding er weer als nieuw uit te laten zien. Hetzelfde geldt voor uw gordijnen of tafellinnen. Alhoewel we een stomerij in Zoetermeer zijn, doen we nog veel meer dan alleen het stomen van uw kleding. Zo is Golden Tailor Sevi ook zeker een specialist in kledingreparatie in Zoetermeer. Heeft u kledingstukken die beschadigd zijn? Ook dan kunt u gerust bij ons naar binnen lopen. We kunnen diverse beschadigingen aan kleding herstellen.

Meer dan alleen een goede stomerij in Zoetermeer

Bent u op zoek naar een adres dat uw kleding kan stijlen, inkorten of juist verlengen? Dan bent u bij onze stomerij in Zoetermeer, Golden Tailor Sevi, ook meteen aan het beste adres. Onze specialisten kunnen nieuwe voering in kleding zetten en ook kunnen de mouwen ingekort worden. U kunt hier overigens terecht met meer dan alleen kleding. Zo kunt u ook prima bij ons terecht met hoezen en tenten, gordijnen en stoelhoezen. Ondertussen heeft Golden Tailor Sevi ook een goede naam hoog te houden als het gaat om het bewerken van bankkussens en zijn we specialist als het gaat om bank- en stoel stoffering. We kunnen u dus op veel verschillende vlakken van dienst zijn.

Profiteer regelmatig van leuke acties en aantrekkelijke kortingen

Ook als het gaat om boten en tenten, kunt u altijd bij ons in Zoetermeer terecht. Bovendien zijn we ook nog eens het adres als het gaat om het repareren van schoenen. Het is om verschillende redenen dus goed om zaken te doen met de stomerij in Zoetermeer. Behalve het uitgebreide aantal diensten, zullen ook de prijzen u zeker aanspreken. Bovendien kunt u regelmatig profiteren van leuke acties en aantrekkelijke kortingen. Daarmee laten we als kledingmaker in Zoetermeer zien dat kwaliteit niet altijd duur hoeft te zijn.